PALKKAKONSULTOINTI

Olen Antti Kondelin ja tarjoan työnantajille palkkahallinnon konsultointipalveluja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Toiminta-ajatukseni on oikeansuuruinen palkka oikeaan aikaan. Palkanlaskennassa on noudatettava työlainsäädäntöä, työehtosopimuksen määräyksiä ja työsopimuksen ehtoja. Palkanlaskennassa on maksuajankohtana tehtävä päätös, maksetaanko kyseinen palkkaerä ja kuinka se palkkahallinnossa käsitellään, vaikka normeista tai oikeuskäytännöstä ei yksityiskohtaista käsittelysääntöä löydy.

Olen toiminut palkkahallinnon konsulttina omaan lukuuni vuodesta 2013 alkaen. Sitä ennen työskentelin palkkahallinnon asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa Työmarkkinat-vastuualueella. EK:n tai oikeammin sen edeltäjän TT:n palvelukseen siirryin  Verohallinnosta, jossa työskentelin pitkään muun muassa ylitarkastajana.  Verohallinnossa tehtäviini kuuluivat työnantajasuoritukset ja ennakkoperintä.

Elinkeinoelämän keskusliitossa ylläpidin palkkahallintoa koskevia internetsivuja. Vastaavat internetsivut ovat jatkossa saatavana www.palkanlaskijanopas.fi-sivustolta. Olen laatinut useita työnantajasuoritusten ohjeita Verohallinnon nettisivuille sekä verotiedotteita. Olen myös ylläpitänyt lukuisia vuosi-ilmoituslomakkeita.

Olen ollut jollakin tavalla mukana useimmissa palkkahallintoon liittyvissä uudistuksissa viimeisten 20 vuoden aikana. Minulla on myös ainutlaatuinen määrä erilaista suunnittelu- ja tausta-aineistoa, joista usein löytyy vastaus kysymykseesi. Laajan yhteistyöverkostoni avulla minun on mahdollista ratkaista ongelmasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Antti Kondelin

Palkkapussi Oy