PALKKAKONSULTOINTI

Olen Antti Kondelin ja tarjoan työnantajille palkkahallinnon konsultointipalveluja.

Toiminta-ajatukseni on oikeansuuruinen palkka oikeaan aikaan. Palkanlaskennassa on noudatettava työlainsäädäntöä, työehtosopimuksen määräyksiä ja työsopimuksen ehtoja. Palkanlaskennassa on eräpäivään mennessä tehtävä päätös, maksetaanko kyseinen palkkaerä ja kuinka se palkkahallinnossa käsitellään, vaikka normeista tai oikeuskäytännöstä ei yksityiskohtaista vastausta löydy.

Olen toiminut palkkahallinnon konsulttina omaan lukuuni heinäkuusta 2013 alkaen. Sitä ennen työskentelin yli 10 vuotta palkkahallinnon asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa Työmarkkinat-vastuualueella. EK:n tai oikeammin sen edeltäjän TT:n palvelukseen siirryin vuonna 2003 Verohallinnosta, jossa työskentelin yli 15 vuotta viimeksi ylitarkastajana.  Verohallinnossa tehtäviini kuuluivat työnantajasuoritukset ja ennakkoperintä.

Elinkeinoelämän keskusliitossa ylläpidin palkkahallintoa koskevia internetsivuja. Vastaavat internetsivut ovat jatkossa saatavana palkanlaskijanopas.fi-sivustolta. Vuoteen 2003 asti olen laatinut useita työnantajasuoritusten ohjeita Verohallinnon sivuille. Olen myös ylläpitänyt lukuisia vuosi-ilmoituslomakkeita.

Olen ollut jollakin tavalla mukana useimmissa palkkahallintoon liittyvissä uudistuksissa viimeisten 20 vuoden aikana. Minulla on myös ainutlaatuinen määrä erilaista suunnittelu- ja tausta-aineistoa, joista usein löytyy vastaus kysymykseesi. Laajan yhteistyöverkostoni avulla minun on helppo tehdä selvityksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Antti Kondelin